Spaarclub

Spaarclub informatie VV De Leeuw 03-03-2020

De spaarkas wordt gelicht op elke dinsdag .

De uitbetaling is op een vrijdagavond eind januari in de kantine van De Leeuw incl. feestavond. De contributies en boetes worden gebruikt ter financiering van deze feestavond en gratis consumptiepenningen voor elke spaarder.

De contributie is miv 2020 verhoogd van E 0,50 naar E 0,70 per spaarweek.

Reglement Spaarclub:

De contributie bedraagt € 0,70 per week( in 2020 verhoogd). Bij niet sparen wordt een boete in rekening gebracht van € 0,50 per keer. Echter, men kan ook voor meerdere weken tegelijk sparen. Als bijvoorbeeld een spaarder een x-bedrag spaart kan de spaarder kenbaar maken dat dit voor meerdere weken is. Dit kan door middel van een briefje in het toegewezen spaarvakje of door mededelen aan de beheerders van de spaarkas. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vakantie indien deze buiten de zomer -en winterstop valt. Dit moet echter wel van te voren kenbaar gemaakt worden, achteraf is niet meer mogelijk omdat de lijsten dan al ingevuld en de storting bij de bank al geschiedt zijn.
Tijdens de zomer- en winterstop wordt er uiteraard niet gespaard. Tussentijds kan er geen geld uitbetaald worden. De spaarkas wordt normaal gesproken minimaal 3 keer per week opgehangen en wel op zondag, dinsdag en vrijdag. Bij feestdagen kan hiervan uiteraard afgeweken worden. Lichting gebeurt op dinsdag avond rond 20.30 uur, het spaarbedrag wordt dan ook ’s avonds meteen bij de bank gestort. De uitbetaling vind plaats 2-3 weken voor carnaval op zaterdag.

Namens de beheerders

Math Wijbenga telefoonnummer: 06-52034668