VV de Leeuw en Patrick van Loo beëindigen samenwerking

Beste leden,

Het bestuur van VV de Leeuw heeft het besluit genomen om de samenwerking met Patrick van Loo als kantinebeheerder te beëindigen. Dit besluit is genomen vanuit een besparende overweging en de voorkeur om meer vrijwilligers in te zetten voor de diverse kantinewerkzaamheden. Aanvankelijk was het de bedoeling om de samenwerking te beëindigen per eindecontractdatum, maar in goed onderling overleg is besloten om dit met onmiddellijke ingang te doen.

Patrick zal vrijdagavond niet werkzaam zijn in de kantine en die avond vervangen worden door Roos Lucassen. Op zaterdag- en zondagmiddag is hij voor het laatst in de kantine (uiteraard blijf je altijd welkom voor een lekker pilsje), zodat iedereen de kans en gelegenheid heeft om nog met Patrick een praatje te maken en een biertje met hem te drinken.

Als bestuur danken wij Patrick voor jarenlange aanwezigheid, bereidwilligheid en ondersteuning in onze kantine. Als barman is hij altijd onderdeel geweest van de uitstraling van de vereniging en dat heeft hij alle tijd fortuinlijk gedaan. Op Patrick hebben wij altijd kunnen rekenen en voor in de toekomst wensen wij hem veel succes en geluk!