Vv de leeuw 35+ helpt coach Dennis in het zadel!

Afgelopen zaterdag mocht een afvaardiging van het 35+ team van vv de leeuw, geheel als verrassing, coach Dennis van Bree een geldbedrag aanbieden ter waarde van 2575€, te besteden aan een handbike.
Dit bedrag is tot stand gekomen door donaties van vrienden, bekenden en betrokkenen om Dennis heen. Echter we zijn er nog niet!..

Dennis van Bree (45) is geen onbekende in de voetbalwereld, de lange blonde Brunssumer verdedigde menig doel met verve, zo kwam hij uit voor o.a. SVN Nieuwenhagen, EHC, Schuttersveld, Chevremont en sv Langeberg. Dat de appel niet ver van de boom valt, blijkt wel uit het feit dat ook vader Leendert (keeper bij SvLimburgia ) en zoon Sven (talentvol keeper van vv de leeuw jo15-1) met veel plezier hun doel verdedigden.
Momenteel is Dennis betrokken voetbalvader bij de Leeuw en doet hij een uiterste poging om de oudgedienden van het 35+ team van de leeuw als coach van de nodige adviezen te voorzien.

Enkele jaren geleden echter werd Dennis ziek, hij bleek MS te hebben. Dennis is inmiddels gekluisterd aan een scootmobiel, omdat lopen tegenwoordig niet meer gaat. Ondanks deze tegenslagen is Dennis altijd positief gebleven en heeft hij zich voorgenomen om weer te gaan sporten. Fietsen welteverstaan! Dennis heeft zichzelf als doel gesteld om samen met zoon Sven er weer op uit te trekken op een zogenaamde handbike.

Onverwachts vond Dennis in oude bekende, Gert-Jan Grapendal (oud speler van o.a. SVN Nieuwenhagen, Walram en groene Ster) een medestander om dit idee ook daadwerkelijk om te zetten in daden, en voor men het wist was Dennis onderdeel van het prachtige project ‘Helden on tour’, wat Grapendaal samen met Theo van Neerven opzette.
Doel van de stichting is om chronisch zieke mensen weer te laten sporten en daarmee ook direct betrokken te laten zijn in de maatschappij. Dagblad De Limburger wijdde recent uitgebreid aandacht voor de stichting. Middels bijgaande link vindt u het artikel terug:

Wilt u Dennis ook helpen en een warm hart toedragen om zijn droom te verwezenlijken? Dan kan door te doneren via onderstaande link, waardoor Dennis hopelijk heel snel de weg op kan!

Doneer via de stichting ‘Helden on Tour’ www.heldenontour.nl/doneren , onder vermelding van ‘handbike Dennis’ en help Dennis spreekwoordelijk mee in het zadel!