Overlijdens bericht Huup Feijen…

J.l. zondagmorgen bereikte ons op het sportcomplex de verschrikkelijke boodschap dat ons gewaardeerde lid Huup Feijen in de nacht van zaterdag naar zondag overleden is.

Een mokerslag voor een ieder van ons, de gehele vereniging lam geslagen. Huup is door de vereniging vorig jaar september op de ledenvergadering nog gehuldigd met zijn 60 jarig lidmaatschap. Een lid met een rood/wit hart die de club altijd steunde in goede en slechte tijden en zich enorme zorgen kon maken als de resultaten achter bleven.

Ook herinneren wij ons allemaal de enorme portie humor waarmee Huup gezegend was, hij was een man waar omheen altijd mensen stonden, een goed woord doorspekt met een flinke portie humor was altijd aan Huup besteed. Huup je laat een enorm gat achter binnen onze vereniging en wij zullen jouw allemaal blijven herinneren als een echte Leeuman met wie het heel gezellig toeven was.

Wij willen als vereniging de familie heel veel sterkte toewensen met het verwerken van het verlies.

Huup, bedankt dat jij bij onze wilde behoren.

Namens,

Bestuur en alle Leden.