Nieuwsbrief jeugdtoernooi

NIEUWSBRIEF JEUGDTOERNOOI

Contactpersoon toernooicommissie

Email: deleeuwtoernooi@gmail.com

Beste ouders, spelers, trainer en andere belanghebbenden van VV de Leeuw!

VRIJWILLIGERS:

Al jaren organiseert vv de leeuw met veel plezier en succes een jeugdtoernooi voor haar jongste jeugd tot en met de jo13 jeugdteams. Zo ook dit seizoen, al liefst voor de 23e keer.

Dit toernooi krijgen wij natuurlijk nooit voor elkaar zonder onze vrijwilligers, dat is waarschijnlijk niets nieuws. Echter zien we de laatste seizoen het aantal vrijwilligers langzaam teruglopen, hierdoor hebben wij gemeend bijgaande nieuwsbrief uit te brengen het (gezamenlijke) belang nogmaals onder de aandacht te brengen. Zonder jullie krijgen wij het helaas niet voor elkaar…

Wij willen alle betrokkenen, vaders, moeders, opa’s oma’s, leiders spelers en iedereen die de leeuw een warm hart toedraagt dan ook vragen zich beschikbaar te stellen om ons te ondersteunen het jeugdtoernooi wederom te doen slagen!

We zijn op zoek naar mensen die bereid zijn (een dag, of een deel hiervan) te ondersteunen in:

• Het fluiten van wedstrijden (Mini F vanaf jo15, J08 vanaf jo17, jo9 vanaf jo19 en hoger).
  • Grensrechters voor het jo13 toernooi.
  • De bemensen van de populaire frietkraam.
  • Ondersteunen met opbouwen en afbreken
  • Bemensing EHBO post
  • Het regelen van het verkeer.

Wanneer iemand bereid is hiermee te helpen, dan volstaat een mail, app of belletje naar de contactpersoon van het toernooi. (gegevens zie bovenaan de mail). Alle kleine beetjes helpen!

AANMELDEN TEAMS:

Naast vrijwilligers zien wij een toename van toernooien in de omgeving, waardoor we ook een beroep willen doen op eenieder om binnen zijn of haar netwerk mogelijke toernooideelnemers actief te benaderen.
Om iedereen te voorzien van een ‘reminder’ zal aan iedere tas met tenues een sleutelhanger komen met hierop de toernooidata. Tevens liggen er vanaf komende zaterdag de beroemde flyers in de kantine, geef deze graag mee aan de tegenstanders!

TOERNOOIDATA:

Zaterdag 6 juni

Dagdeel Team Geboortejaar Wedstrijdvorm Max. aantal inschrijvingen
Ochtend Jo 8 2012 en jonger 6×6 15
Ochtend Jo 9 2011 en jonger 6×6 15
Middag Jo13 2007 en jonger 11×11 12

Zondag 7 Juni

Dagdeel Team Geboortejaar Wedstrijdvorm Max. aantal inschrijvingen
Ochtend Jo11 2009 en jonger 8×8 18
ochtend Jo 6 / jo 7 2013 en jonger 4×4 12
Middag Jo12 2008 en jonger 8×8 12
Middag Jo10 2010 en jonger 6×6 18

Ploegen kunnen zich aanmelden via de bekende contactgegevens.

op de hoogte blijven van de aanmeldingen en laatste nieuwtjes? Volg ons dan ook op facebook, en wel via de link:

SPONSORING:
Ken je, of ben je iemand die wil sponsoren aan het jeugdtoernooi, dan zou dat super zijn! We zijn op zoek naar sponsoren voor de jaarlijkse loterij. Hebben jullie nog prijsjes thuis staan, of heeft jouw werkgever een leuke attentie, laat het ons dan weten!

TOERNOOICOMMISSIE:
Onze toernooicommissie is op zoek naar nieuwe leden! Vind jij het leuk mee te organiseren, schroom niet en meld je snel aan bij onze leeuwenfamilie!

Tot 6 en 7 juni allemaal!!

Namens VV de Leeuw,

De toernooicommissie.