Nieuw corona maatregelen en Consequenties

Beste leden van VV de Leeuw,

Op 13 oktober 2020 is tijdens de persconferentie door Dhr. Rutte en Dhr. De Jonge een extra maatregelenpakket afgekondigd. Hieronder lees je meer over deze aankondiging en wat dat vervolgens betekent voor senioren, junioren en pupillen.

Voor teamsporten tot 18 jaar geldt dat trainen en wedstrijden met teams van de eigen club zijn toegestaan. Boven de 18 is sporten met meer dan vier personen verboden. In het profvoetbal gaan Eredivisie en eerste divisie door.

Binnen en buiten mogen maximaal vier mensen bijeen zijn. Huishoudens mogen op één dag drie mensen ontvangen. De groepsgrootte voor binnenruimtes wordt 30 personen, zonder uitzonderingen.

De gedeeltelijke lockdown gaat zeker vier weken duren, maakte minister De Jonge bekend. Als er na die termijn te weinig is veranderd, dreigt een algehele lockdown.

Wat betekent dit voor de Leeuw?
Drie weken geleden ontvingen jullie het hernieuwde protocol. En wat waren we blij met de wijze waarop jullie je gedragen hebben. Complimenten en dankjewel voor jullie medewerking!

Vanaf morgen blijft het protocol gehandhaafd zoals dat drie weken geleden met jullie gedeeld is. Kleedkamers blijven echter wel gesloten én alle wedstrijden komen te vervallen.
Onder de 18 jaar mag er getraind worden. We houden het reguliere schema aan. Alleen spelers, trainers, aangewezen vrijwilligers en bestuursleden hebben toegang tot het complex.
Over twee weken volgt een landelijke evaluatie. Dit werd tijdens de persconferentie aangekondigd. De komende vier weken blijven de maatregelen gehandhaafd. In de komende dagen zal er meer bekend worden vanuit KNVB en gemeente Brunssum. Wij als Bestuur blijven de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden.

Tot slot
De geplande Algemene Ledenvergadering (ALV) die voor 6 november a.s. gepland staat, zal niet doorgaan. Helaas zien wij geen andere mogelijkheid dan deze uit te stellen naar een later moment. Zodra er meer nieuws is, dan horen jullie dat. We beseffen dat hiermee niet alle vragen beantwoord zijn en vragen om jullie geduld.

Rijksoverheid gedeeltelijke lockdown

Hartelijke en sportieve groet,