Kaartclub

Wekelijks op zondagochtend zitten enkele stamgasten samen om een kaartje te leggen. Onder het genot van een kop koffie en zeker ook een traditionele Jonge Klare gaan zij met elkaar de strijd aan om de eer.

Deze passionele (oud-)leden van De Leeuw spelen weliswaar op vriendschappelijke en respectvolle wijze met elkaar, maar daarom zijn ze niet minder fanatiek en ontbreekt het hen niet aan de wil om te winnen. Laten we hopen dat wij nog lang kunnen genieten van de aanwezigheid van deze fijne mannen!

Theo, Piet, Toon en Arno, veel succes en bovenal plezier op alle zondagochtenden die nog komen gaan!

Lijkt het jou ook leuk om dit vaste groepje te versterken en hen uit te dagen voor een potje kaarten?
Kom dan op zondag zeker eens langs rond de klok van 11 uur!