Jeugdtoernooi VV de Leeuw 2021

Beste Vereniging,

Nadat we verleden jaar helaas ons toernooi niet konden laten doorgaan, staan we dit jaar voor een nieuwe editie van ons jeugdtoernooi! Dit seizoen organiseert de toernooicommissie van V.V. De Leeuw daarom wederom het jaarlijkse jeugdtoernooi voor JO-06 tot en met JO-13 -teams. Ons jeugdtoernooi wordt georganiseerd op de volgende data:

Zaterdag 12 juni

Dagdeel Team Geboortejaar Wedstrijdvorm Max. aantal inschrijvingen
Ochtend Jo 8 2013 en jonger 6×6 18
Ochtend Jo 9 2012 en jonger 6×6 18
Middag Jo13 2008 en jonger 11×11 12

Zondag 13 Juni

Dagdeel Team Geboortejaar Wedstrijdvorm Max. aantal inschrijvingen
Ochtend Jo11 2010 en jonger 8×8 18
ochtend Jo 6 / jo 7 2013 en jonger 4×4 12
Middag Jo12 2009 en jonger 8×8 12
Middag Jo10 2011 en jonger 6×6 12

Wij willen u dan ook van harte uitnodigen om zich hiervoor in te schrijven.

Bijgevoegd treft u het inschrijfformulier aan. Bij voorkeur ontvangen wij uw inschrijving per email, maar u kunt zich uiteraard ook per post aanmelden.

Enkele aandachtspunten bij het invullen van het inschrijfformulier:

Vermeld alle gegevens van de centrale contactpersoon binnen uw vereniging (incl. emailadres). Vermeld per leeftijdscategorie welke jeugdteams u inschrijft; geef tevens aan in welke klasse uw team speelt, zodat wij hiermee zoveel mogelijk rekening kunnen houden bij de poule-indelingen. Uiteraard maken we ook weer gebruik van de eindstanden bij voetbal.nl om zoveel mogelijk gelijkwaardige poules samen te stellen.

De inschrijfgelden hebben wij wederom laag weten te houden en bedragen als volgt:

– inschrijfkosten voor JO06 en JO-07 teams € 10,00 per team.

– inschrijfkosten voor JO-08 tot en met JO-13 teams € 12,50 per team.

Het inschrijfgeld kan op de toernooidag zelf contant betaald worden of vooraf overgemaakt worden op het volgende rekeningnummer (onder vermelding van “jeugdtoernooi 2021 en naam en team vereniging):

– ING bank Brunssum

– IBAN rekeningnummer NL43INGB0657660701

– t.n.v. VV De leeuw

1. Wanneer het jeugdtoernooi om welke omstandigheden geen doorgang vindt, wordt het gehele inschrijfbedrag terug overgemaakt.

De inschrijving sluit op 23 mei 2021, of wanneer de leeftijdscategorie vol is. De afgelopen seizoenen zien wij dat de categorieën eerder vol zijn dan de sluitdatum, dus meldt u tijdig aan!

Álle wedstrijden zullen onder leiding staan van verenigingsscheidsrechters.

De inschrijving sluit op 23 Mei 2021. Meldt u echter tijdig aan want vol is vol !!!

Download en print De Leeuw toernooi 2020 inschrijfform en begeleid schrijven………

Bekijk hier het  overzicht toernooi inschrijvingen 2021

Voor eventueel aanvullende vragen kunt u contact opnemen met onze contactpersoon,

Guido Smaniotto, tel. 06-48777456

Wij hopen uw vereniging te mogen begroeten tijdens ons komende jeugdtoernooi.

Namens VV De Leeuw, De toernooicommissie.