In memoriam Jan Luchies

R.K.V.V. De Leeuw heeft vandaag bedroefd kennisgenomen van het overlijden van oud eerste elftalspeler Jan Luchies. De oudere leden weten zich Jan te herinneren als rots in de branding in het centrum van de verdediging van het eerste elftal. Jan heeft met zijn ploeggenoten de hoogtijdagen van het eerste elftal beleefd met een lang verblijf in de derde klasse.

Wij herinneren Jan als een speler die iedere hoge bal met de kop uit het centrum wegwerkte en natuurlijk vanwege zijn zakdoek in het zakje van de voetbalbroek.

Ook zullen wij Jan in gedachte blijven houden als een vriendelijke man die altijd interesse toonde in zijn ploeggenoten en andere leden van De Leeuw. Altijd een vriendelijk woord voor iedereen, dat was Jan!

Wij, als gehele Leeuwenfamilie, willen de familie van Jan veel sterkte wensen met het verlies. Jan is ook de opa van onze keeper Kiehran. Kiehran, heel veel sterkte kerel.

P.s. Jan Luchies loopt voorop.