DE BAL GAAT WEER ROLLEN!! βš½οΈπŸ”΄βšͺ🦁

Beste leden,

Afgelopen maandag is op het gemeenthuis de evaluatie geweest tussen de Gemeente Brunssum en de vier voetbalverenigingen. Dit i.v.m het hervatten van de jeugdtrainingen voor de teams t/m O12. Gedurende de evaluatie bleek al snel dat bij alle voetbalverenigingen alles vlekkeloos is verlopen. Dit is een compliment waard richting alle vrijwilligers, spelers/speelsters, ouders, verzorgers etc. De trainingen voor de kinderen t/m O12 worden -onder het geldende protocol- in een definitieve vorm omgezet en eindigen op zondag 29 juni.

Het succes is de reden om het eerder genomen standpunt m.b.t de trainingen van de O13 en hoger te herzien. Komende week worden de trainingen voor de O13 t/m senioren hervat. De week van 25 t/m 31 mei zal hierin als pilotweek fungeren. Tijdens de pilotweek gaan we o.a. bekijken hoe de 1,5 meter afstand gedurende trainingen gewaarborgd blijft. Indien leden, vrijwilligers Γ©n ouders zich goed aan het geldende protocol gehouden hebben en hieraan optimaal medewerking verleend hebben, is de vervolgstap om ook voor hen de accommodaties -onder het geldende protocol- te openen t/m zondag 28 juni 2020

Iedere vereniging zal haar protocol via de eigen communicatiekanalen kenbaar maken. Verder willen we benadrukken dat de complexen alleen open gaan voor de teams waarvoor een training gepland staat.

Blijf gezond!

Bestuur R.K.V.V. de Leeuw