Corona update!!!

Beste leden,

Ons dagelijks leven staat op zijn kop. Dat geldt ook voor alles dat te maken heeft met vv de Leeuw .

We willen jullie daarom via de digitale kanalen graag op de hoogte stellen van een aantal ontwikkelingen:

1. In het kader van de maatregelen die afgelopen weekend zijn aangekondigd door onze regering zal ons sportcomplex tot minstens 6 april gesloten blijven. Indien je toch op ons complex aanwezig bent riskeer je een boete.

2. De algemene ledenvergadering die gepland stond op vrijdag 27 maart wordt uitgesteld naar een nader te bepalen datum.

3. De “oude” bonnen kan men inleveren tot en met 1 mei (uiteraard is dit afhankelijk van de ontwikkelingen en waar nodig stellen we deze datum bij)

Wij wensen jullie allen heel veel sterkte en gezondheid toe in de komende periode en zorg goed voor elkaar!

Sportieve groet,

Bestuur VV de Leeuw.