CONTRACTNIEUWS!

Beste leden,

We zijn als bestuur van R.K.V.V. de Leeuw ontzettend blij bekend te mogen maken dat Maurice Hamstra ook in het seizoen 2021/2022 hoofdtrainer zal zijn van ons eerste elftal.

Aangezien de samenwerking uitstekend verloopt (ook in deze onwerkelijke tijd) en het wederzijdse vertrouwen groot is hebben we gekozen voor duidelijkheid en zijn we in goed overleg gekomen tot een verlenging van de samenwerking voor de duur van 1 seizoen.
Maurice is een zeer talentvolle trainer met heel veel potentie en we zijn als bestuur & spelersraad trots te mogen melden dat hij ook komend seizoen voor de groep zal staan.

Wij wensen Maurice & zijn staf heel veel succes en hopelijk gaat de bal in wedstrijdverband snel weer rollen.

Blijf gezond!
Bestuur R.K.V.V. de Leeuw