Activiteiten kalender

jan
24
vr
Uitbetaling spaarclub @ Kantine VV de Leeuw
jan 24 @ 19:30 – 23:45

Beste leden,

Vrijdag 24 januari is de uitbetaling van de spaarclub onder het genot van een drankje en hapje….

De spaarcommissie

feb
23
zo
Carnaval in de kantine @ Kantine VV de Leeuw
feb 23 @ 12:11 – 21:15

Op zondag 23 februari zal vanaf 12:11 de 46ste editie van Leeuwen carnaval plaatsvinden, zoals altijd zullen we er alles aan doen om er voor jong & oud een groot feest van te maken.
Na maanden vergaderen heeft de raad van elf weer nieuwe heersers gekozen over de Leeuw, wie zullen er dit jaar worden uitgeroepen tot de nieuwe Senioren/Jeugd Prins(es) van vv de Leeuw?
Cv de Streupers met stadsprinsenpaar Saskia en Marc bezoeken de kantine en zoals altijd zal ook cv de Klotsköp een bezoek brengen om te proosten op de nieuwe heersers van onze vereniging.
Hopelijk allemaal tot 23 februari!

We hebben met L1 gebeld en ze voorspellen 100% dorstig weer!

jun
6
za
Unilogic jeugdtoernooi @ Kantine VV de Leeuw
jun 6 @ 08:00 – jun 7 @ 18:00

Beste verenigingen,

Vv de Leeuw Brunssum nodigt jullie van harte uit voor alweer het 23e internationale Jeugdtoernooi op zaterdag 6 juni en zondag 7 juni 2020. Het toernooi is bedoeld voor Jo-7 t/m Jo-13 ploegen.

Zoals u van ons gewend bent, zal het toernooi zich ook dit jaar weer kenmerken door korte wachttijden tussen de wedstrijden, poules zoveel mogelijk ingedeeld op speelsterkte, veel winnaars, leuke randactiviteiten, voldoende eet en drink mogelijkheden en uiteraard een sportieve en plezierige insteek!

Onze ervaring is dat veel categorieën reeds voor de uiterste inschrijfdatum vol zijn, dus wees er op tijd bij, want vol is vol!

klik op onderstaande link om op de hoogte te blijven voor de laatste info over ons toernooi:
http://www.vvdeleeuw.nl en klik vervolgens op evenementen, óf like ons op Facebook: https://www.facebook.com/pg/VV-de-Leeuw-Unilogic-jeugdtoernooi-Brunssum-432416140249160

De toernooi organisatie