Belangrijke mededeling

Leeuwen,

Hierbij een update vanuit het bestuur met betrekking tot het Corona virus.

Wij als bestuur van vv de Leeuw volgen onderstaand advies op.
Alle trainingen gaan tot en met 31 maart niet door.

Alle wedstrijden gaan tot en met 31 maart niet door. Het stilleggen van het Nederlandse voetbal komt voort uit de maatregelen van het kabinet om alle evenementen met meer dan honderd personen in heel Nederland af te gelasten.

Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van updates en hopen op jullie sportieve begrip.

Bestuur vv de Leeuw