Veteranen wedstrijd verslagen

12-12-2017

Zaterdag 09-12-2017 BSV Limburgia vet-De Leeuw vet

Het was zaterdag alweer zover de laatste wedstrijd van 2017 voor ons. In ons kleedlokaal werd de meest waardevolle speler in het zonnetje gezet :Rene Zagar.
Daarna gingen we het veld op.Voor de wedstrijd hadden we een minuut stilte ivm het overlijden van Arno Hermans. (lid van Limburgia vet)

De wedstrijd begon slecht voor ons in de eerste minuten was het al 1-0. We hadden het moeilijk tegen deze sterke tegenstander.In de 17 de minuut was het dan ook 2-0. Het ging daarna iets beter met ons samenspel,we vonden mekaar weer . Helaas gingen we toch rusten met een 3-0 achterstand.

De tweede helft begon goed: een afstand schot van Jelle 3-1. We deden ons veel moeite maar deze tegenstander was een stuk beter als ons. Met gevolg 4-1 en 5-1. Een goede sportieve tegenstander maar deze keer een maatje te groot. De eindstand 5-1 een terechte stand.

Helaas zit het er dit jaar weer op, bedankt veteranen voor de goede opkomst elke keer (houd dit vast), ook Bedankt onze trouwe supporters van de 1ste, 2de en de DERDE HELFT.

 

 

Wij de Leiders wensen jullie alvast PRETTIGE FEESTDAGEN EN EEN GOED 2018!!!!

05-12-2017

Zaterdag 02-12-2017 SVE vet-De Leeuw vet

Voor het eerst sinds jaren werd door ons een wedstrijd in de laatste maand van het jaar gespeeld. De wedstrijd vond plaats in Enighausen bij SVE.
We waren allemaal redelijk op tijd aanwezig aangezien het voor de meeste de eerste keer was tegen SVE uit. Het begon al goed in het kleedlokaal want voor klein en groot was er een wc (fijn voor al onze spelers niemand uitgezonderd)

We begonnen de wedstrijd gelijk op gaand. Maar naar de eerste 10 minuten gaven we het middenveld weg. Waardoor onze tegenstander sterker werd. Jammer genoeg door een slippertje van Rene werd het 1-0. Kort hierna uit een voorzet was het 2-0. Maar zoals vaker is gebleken vochten we ons weer goed terug (een goede teamgeest)
Dankzij goed doorzetten van Maikel (Teun) kreeg Jelle nog een grote kans. De goede inzet van onze kant werd beloont met een mooie voorzet van Guus waaruit Jelle 2-1 scoorde.
Niet veel later was het uit een counter dat Guus opnieuw Jelle vond 2-2. Met deze 2-2 gingen we ook rusten (dik verdiende rust)

De tweede helft begonnen we goed we zetten gelijk de tegenstander onder druk. Na korte tijd werd Jelle gevloerd in het strafschop gebied.
Helaas werd de penalty niet verzilverd door Noel. (kan gebeuren). We misten nog enkele opgelegde kansen. We hadden het betere van het spel de tweede helft.
Maar zoals vaker is gebleken : Maak je ze zelf niet doet de tegenstander dat!! Door een onoplettendheid van onze verdediging viel toch nog de 3-2.
Jammer maar jongens het was weer top om te zien hoe men zich voor elkaar inzet!!!

De Leiders.

28-11-2017

Zaterdag 25-11-2017 Groene Ster vet-De Leeuw vet

Zaterdag om 17.30 was het weer zover. Onze tegenstander Groene Ster is altijd een moeilijke is in het verleden gebleken.
Maar zoals altijd begonnen we positief aan de wedstrijd. De eerste helft had Groene Ster het betere van het spel.
Ondanks de vele kansen maakte wij toch 0-1 door Jelle (die ondanks alle omstandigheden toch er weer bij was).
Maar helaas maakte Groene Ster vlak voor rust 1-1. Dus met 1-1 werd de rust bereikt.

De tweede helft werden we overlopen door een veel betere tegenstander. Die af en toe nog te stoppen was, maar door persoonlijke fouten vielen ze toch de tegen doelpunten.
Al snel stonden we achter met 2-1. Deze helft ging het snel en bleek dat ondanks reddingen van Rene, dat deze tegenstander twee maten te groot was.
Het werd maar liefst 5-1. Een eenzijdige wedstrijd waar we allemaal weer een hoop van hebben geleerd. Maar ondanks de nederlaag was de derde helft toch zoals altijd wel weer gezellig.

De Leiders.

23-11-2017

Zaterdag 18-11-2017 SV Langeberg vet -DeLeeuw vet.

Het was weer tijd voor een derby. De opkomst was weer prima. We hadden er ook weer allemaal zin in.
De stemming was weer goed, alleen het weer werkte niet mee voor iedereen zoals op de bijgevoegde foto blijkt.

Na een goeie warming up, iets langer dan gewoonlijk, konden we weer de wei in.
Het begin was gelijk opgaand. Maar naar een fout in de verdediging van ons aller Messi{Andre B} kregen we een strafschop tegen 1-0.
Zoals vaker vochten we ons goed terug en in de 18de minuut scoorde good old William 1-1.
In de 25ste minuut slalomde Jelle door de verdediging en gaf de bal aan Marco maar helaas….
Er werd over en weer van beide kanten tot aan de grens gevoetbald {een goede mannelijke pot dus}
Bij de 1-1 stand gingen we rusten en opwarmen.

 

De tweede helft begonnen niet al te sterk. Maar naar 10 minuten stond Noel goed vrij voorin en scoorde beheerst als een geroutineerde veteraan 1-2. We bleven goed stand houden maar de tegenstander was de tweede helft een stuk sterker dan de eerste helft.
Doordat we goed druk voorin zette scoorde een verdediger van SV Langeberg in eigen doel 1-3. Na de 1-3 werd het aan beide kanten een stuk feller.
Wat na slecht uitverdedigen leidde tot 2-3.

 

Maar we bleven daarna goed voetballen en zorgde dat na een goede harde wedstrijd we als winnaar van het veld afgingen.
Jongens de complimenten van ons voor de goede opkomst elke keer,en de goede inzet voor mekaar.

De leiders.

13-11-2017

Zaterdag 11-11-2017  Nec 92 vet – De Leeuw vet

Na een goed feest het weekend ervoor mochten we zaterdag weer aan de gang. Het weer was niet voor iedereen even fijn om te voetballen. Maar onze echte kerels stonden met of zonder trainingsjack op het veld. Aangezien de tegenstander maar 9 man had was Huub zo behulpzaam om bij de tegenstander uit te helpen.

Dus we begonnen met 10 tegen 10. Het begin was aftasten, maar al vlug scoorde Robin 0-1. Maar helaas door slecht verdedigen scoorde Nec 92 1-1. Vlak voordat het rust was bewoog Jelle en scoorde zodoende een mooie 1-2. Tijd voor de welverdiende rust.

Na de rust begonnen we gelijk goed gevolg een mooi doelpunt van Rob 1-3 Maar helaas Nec 92 kwam terug 2-3. Doordat ons elftal zich goed samen pakte maakte we nog 2-4{Jelle}. De eindstand werd bepaald door good old William 2-5. Al met al weer een vruchtbaar weekend !!!!

De Leiders.

30-10-2017

Zaterdag 28-10-2017  SV Brunssum vet-De Leeuw vet.

Na over en weer gebeld te hebben deze week werd er toch gevoetbald en wel uit bij SV Brunssum vet. De beide partijen hadden door “omstandigheden” ieder 9 man.

De eerste helft waren we goed op dreef we kregen best veel kansen. In de 25 minuut maakte Guus 0-1, maar in de 27ste was het alweer 1-1. Kort hierna een mooie voorzet van”MESSI”{Andre} die werd ingekopt door Fred 1-2. Hierna gingen we rusten.

In de tweede helft werd het na een mooie aanval van Noel en Jelle de 1-3 gescoord door onze weer veel bewegende Jelle. Dit gebeurde nog net voordat sommige van in de winterslaap waarschijnlijk gaan!!!!!! Daarna een goeie aanval nog met Jelle en Guus maar Guus kon het helaas niet afmaken. Daarna maakte SV Brunssum 2-3.

Toen ging het bij ons hard :eerst viel Jan uit met blessure, daarna Guus waarna onze jeugdige Robin ook nog volgde. Ja toen waren er opeens nog maar 6 . Gevolg 3-3 waarnaar we toch stand hielden tot het eindsignaal.

GOOOOOOOL Jelle via Youtube

 De Leiders.


23-10-2017

Zaterdag 21-10-17 De Leeuw vet- SV Brunssum vet.

We begonnen de wedstrijd met 1 minuut stilte ivm het overlijden van Nol Hendriks (vader van ons lid Ronald),en het overlijden van lid van SV Brunssum: Huub van Geenen.

We begonnen de wedstrijd lekker fel dit resulteerde in 1-0 door Dennis Wobbe. Dit was maar van korte duur of Brunssum scoorde alweer gelijk 1-1.
Na 17 min kreeg Math nog een grote kans maar helaas!!! We gingen thee drinken met een ruststand van 1-1.

Kort na het begin van de tweede helft viel al snel de 1-2. Vlak hierna viel onze keeper Jos T uit met een lies blessure. Gevolg dat we een paar omzettingen moesten doen zodat Robin kon keepen.
Wat hij trouwens goed gedaan heeft. Na een goede een twee met Jelle maakte Guus de 2-2 . Hierna werd het van onze kant een heel stuk minder. Huub en Guus vielen nog uit met blessures. In de tussentijd had Brunssum al 2-3 gemaakt.  Zo stonden we op een gegeven moment met 9 man . Maar een van de spelers van Brunssum (Eddie Gosselaar} hielp ons daarna uit .
Waardoor we de wedstrijd toch nog met 10 konden beëindigen

Deze wedstrijd werd goed geleid door Noel. De thee was verzorgt door Henry. De derde helft was weer goed verzorgt goed eten door onze dames.

De Leiders


17-10-2017

Zaterdag 14 oktober Schinveld vet-De Leeuw vet.

Op verzoek van Schinveld vet begonnen we om 16.30 uur. Naar een gelijk opgaande wedstrijd wist de thuis ploeg in de 10 minuut te scoren 1-0. Dit was ook tevens de rust stand.

In de 46 minuut zou iemand Jos T na getrapt hebben waarop deze uit het veld liep. Hierna ging Nick Severijns in het doel staan. Na de 3-0 maakte Pascal nog de 3-1 . Daarna maakte Schinveld vet ook nog 4-1 en 5-1.

 

Conclusie: Een wedstrijd met twee gezichten de eerste helft gelijk opgaand, maar mede door toedoen van meerdere jongere voetballers bij de tegenstander werd het verschil in de tweede helft in doelpunten omgezet.

Warming up via Youtube

Zaterdag 21 oktober om 17.00 uur De Leeuw vet -SV Brunssum vet.

De Leiders.

 


11-10-2017

Zaterdag  07-10-2017  De Leeuw vet. – Alfa Sport vet.

Zaterdag speelde we thuis tegen de fusie ploeg van Adveo vet en Schinnen vet. Net als vorige week begonnen we niet sterk aan de wedstrijd. Maar nadat iedereen gewend was waar en wie bij hun stond,werd ons spel ook beter.Het gevolg was 1-0 door Huub,niet veel tijd daarna was het alweer Huub die door goed doorzetten 2-0 scoorde.
Na een goede en sportieve eerste helft werd er voor rust gefloten door de goed leidende Henry Brouns.

De tweede helft kwam onze tegenstander fel maar sportief uit de startblokken. Door mekaar te steunen en samen te bikkelen en niet te zeuren vingen we dit goed op. Wat weer als resultaat gaf dat we kansen kregen. Een van die kansen werd afgemaakt door Huub {ja maar liefst 3 keer}. Kort hierna hadden we nog een hele grote kans ,Huub legde de bal naar rechts op Erik maar helaas.
Hierna volgde het eindsignaal : De Leeuw vet- Alfa Sport vet (3-0)

Na een goede sportieve wedstrijd werd er in het kleedlokaal nog gezongen voor de jarige Guus. Hierna werd de derde helft gespeeld in de kantine. Waar weer goed eten door onze dames geregeld was. Henry bedankt voor het fluiten namens de veteranen.

Zaterdag 14 oktober 2017 om 17.00 Schinveld vet- De Leeuw vet.

De Leiders.


02-10-2017

Zaterdag 30-09-2017  Vaesrade vet.-De Leeuw vet.

Vaesrade vet. was deze keer onze tegenstander.
Een tegenstander waar we altijd veel moeite mee hebben ,dus we waren gewaarschuwd.
Het begin van de wedstrijd hadden we het betere van het spel .
Door goed te dekken en er direct op te zitten hadden we gelijk een paar kansen..
Gevolg 0-1 voor ons door Teun {Maikel T}, niet veel lang daarna door een mooie voorzet van Huub scoorde Nick S 0-2. Dit was tevens de ruststand.
Na de thee begonnen we afwachtend waardoor Vaesrade een goeie kans kreeg die gelukkig op de lat kwam.Kort hierna maakte Teun zijn tweede van de middag.0-3.
Je zou denken kat in het bakkie {of zoiets} nou …. Bij Vaesrade waren inmiddels een paar spelers geblesseerd maar toch presteerde zij het om terug te komen tot 2-3.
Maar gelukkig her pakte we ons weer Math scoorde na een mooie gezamenlijke aanval 2-4.
Kort hierna volgde de 2-5 door Erik Veders {uithulp}.
Onze tegenstander eindigde de wedstrijd met acht man een gevolg van blessures aan hun kant. Maar jongens jullie hebben deze week laten zien dat we ook als een team spelen kunnen.

Zaterdag de volgende klus: De Leeuw vet -Alfa sport vet om 17.00.

De Leiders.


25-09-2017

Zaterdag 23-9-2017 Bsv Limburgia vet.-De Leeuw vet.

Om 17.00 was het weer zover: We begonnen de wedstrijd tegen Bsv met een brede selectie van maar liefs 15 man.
De eerste helft hielden we redelijk stand en werkte we allemaal wat we konden.
Gevolg we kregen zelf ook redelijk wat kansen maar deze bleven helaas onbenut.
Maar onze tegenstander benutte we twee kansen. Gevolg: 2-0 achterstand met de rust.

De tweede helft liepen we vanaf het begin achter de tegenstander aan.
We werkten allemaal hard voor het resultaat zo positief mogelijk te houden .
En mede door het goede keepers werk van Rene Zagar,bleef de schade beperkt tot een 5-0.

Bsv Limburgia vet-De Leeuw vet 5-0.

De Leiders


16-09-2017

De Leeuw vet – Limbricht/Swentibold vet

Om 17.00 was het weer zover,we begonnen weinig overtuigend aan onze tweede wedstrijd. Limbricht had de eerste helft duidelijk het betere van het spel .Want door twee misverstanden in de verdediging werd de rust bereikt met een 0-2 achterstand(trouwens een mooie kopbal van FREDDIE,waar Jos T niet op gerekend had).

De tweede helft begonnen we sterk: Teun scoorde met een schitterend afstand schot 1-2.Het spel van ons werd beter,wat volgde was de 2-2 door uit hulp Nick S. Maar helaas Limbricht maakte weer 2-3. We waren al in de laatste minuten :na een overtreding gaf de goed leidende Wim Wolthuis ons een penalty. De penalty werd goed ingeschoten door Noel N.Eindstand 3-3.
Een mooi resultaat, met dank aan Henry B voor het vlaggen, John M voor de thee en natuurlijk de scheids Wim Wolthuis.

Volgende week:Bsv Limburgia vet-De Leeuw vet om 17:00 uur.

De Leiders


Zaterdag 09-09-2017

De Leeuw vet – Minor vet.

Ook de veteranen zijn aan het nieuwe seizoen begonnen.
Afgelopen zaterdag was het zover.
De eerste helft hadden we allemaal veel opstart problemen behalve onze tegenstander waardoor we met de rust al 0-3 achter stonden.De tweede helft was het een stuk beter van onze kant veel kansen weinig/geen doelpunten.
Eindstand:0-3.

Zaterdag herkansing thuis om 17.00 tegen vv Limbricht vet.

De LEiders