Veteranen wedstrijd verslagen

17-10-2017

Zaterdag 14 oktober Schinveld vet-De Leeuw vet.

Op verzoek van Schinveld vet begonnen we om 16.30 uur. Naar een gelijk opgaande wedstrijd wist de thuis ploeg in de 10 minuut te scoren 1-0. Dit was ook tevens de rust stand.

In de 46 minuut zou iemand Jos T na getrapt hebben waarop deze uit het veld liep. Hierna ging Nick Severijns in het doel staan. Na de 3-0 maakte Pascal nog de 3-1 . Daarna maakte Schinveld vet ook nog 4-1 en 5-1.

Conclusie: Een wedstrijd met twee gezichten de eerste helft gelijk opgaand, maar mede door toedoen van meerdere jongere voetballers bij de tegenstander werd het verschil in de tweede helft in doelpunten omgezet.

Warming uo via Youtube

Zaterdag 21 oktober om 17.00 uur De Leeuw vet -SV Brunssum vet.

11-10-2017

Zaterdag  07-10-2017  De Leeuw vet. – Alfa Sport vet.

Zaterdag speelde we thuis tegen de fusie ploeg van Adveo vet en Schinnen vet. Net als vorige week begonnen we niet sterk aan de wedstrijd. Maar nadat iedereen gewend was waar en wie bij hun stond,werd ons spel ook beter.Het gevolg was 1-0 door Huub,niet veel tijd daarna was het alweer Huub die door goed doorzetten 2-0 scoorde.
Na een goede en sportieve eerste helft werd er voor rust gefloten door de goed leidende Henry Brouns.

De tweede helft kwam onze tegenstander fel maar sportief uit de startblokken. Door mekaar te steunen en samen te bikkelen en niet te zeuren vingen we dit goed op. Wat weer als resultaat gaf dat we kansen kregen. Een van die kansen werd afgemaakt door Huub {ja maar liefst 3 keer}. Kort hierna hadden we nog een hele grote kans ,Huub legde de bal naar rechts op Erik maar helaas.
Hierna volgde het eindsignaal : De Leeuw vet- Alfa Sport vet (3-0)

Na een goede sportieve wedstrijd werd er in het kleedlokaal nog gezongen voor de jarige Guus. Hierna werd de derde helft gespeeld in de kantine. Waar weer goed eten door onze dames geregeld was. Henry bedankt voor het fluiten namens de veteranen.

Zaterdag 14 oktober 2017 om 17.00 Schinveld vet- De Leeuw vet.

02-10-2017

Zaterdag 30-09-2017  Vaesrade vet.-De Leeuw vet.

Vaesrade vet. was deze keer onze tegenstander.
Een tegenstander waar we altijd veel moeite mee hebben ,dus we waren gewaarschuwd.
Het begin van de wedstrijd hadden we het betere van het spel .
Door goed te dekken en er direct op te zitten hadden we gelijk een paar kansen..
Gevolg 0-1 voor ons door Teun {Maikel T}, niet veel lang daarna door een mooie voorzet van Huub scoorde Nick S 0-2. Dit was tevens de ruststand.
Na de thee begonnen we afwachtend waardoor Vaesrade een goeie kans kreeg die gelukkig op de lat kwam.Kort hierna maakte Teun zijn tweede van de middag.0-3.
Je zou denken kat in het bakkie {of zoiets} nou …. Bij Vaesrade waren inmiddels een paar spelers geblesseerd maar toch presteerde zij het om terug te komen tot 2-3.
Maar gelukkig her pakte we ons weer Math scoorde na een mooie gezamenlijke aanval 2-4.
Kort hierna volgde de 2-5 door Erik Veders {uithulp}.
Onze tegenstander eindigde de wedstrijd met acht man een gevolg van blessures aan hun kant. Maar jongens jullie hebben deze week laten zien dat we ook als een team spelen kunnen.

Zaterdag de volgende klus: De Leeuw vet -Alfa sport vet om 17.00.

25-09-2017

Zaterdag 23-9-2017 Bsv Limburgia vet.-De Leeuw vet.

Om 17.00 was het weer zover: We begonnen de wedstrijd tegen Bsv met een brede selectie van maar liefs 15 man.
De eerste helft hielden we redelijk stand en werkte we allemaal wat we konden.
Gevolg we kregen zelf ook redelijk wat kansen maar deze bleven helaas onbenut.
Maar onze tegenstander benutte we twee kansen. Gevolg: 2-0 achterstand met de rust.

De tweede helft liepen we vanaf het begin achter de tegenstander aan.
We werkten allemaal hard voor het resultaat zo positief mogelijk te houden .
En mede door het goede keepers werk van Rene Zagar,bleef de schade beperkt tot een 5-0.

Bsv Limburgia vet-De Leeuw vet 5-0.

De Leiders

16-09-2017

De Leeuw vet – Limbricht/Swentibold vet

Om 17.00 was het weer zover,we begonnen weinig overtuigend aan onze tweede wedstrijd. Limbricht had de eerste helft duidelijk het betere van het spel .Want door twee misverstanden in de verdediging werd de rust bereikt met een 0-2 achterstand(trouwens een mooie kopbal van FREDDIE,waar Jos T niet op gerekend had).

De tweede helft begonnen we sterk: Teun scoorde met een schitterend afstand schot 1-2.Het spel van ons werd beter,wat volgde was de 2-2 door uit hulp Nick S. Maar helaas Limbricht maakte weer 2-3. We waren al in de laatste minuten :na een overtreding gaf de goed leidende Wim Wolthuis ons een penalty. De penalty werd goed ingeschoten door Noel N.Eindstand 3-3.
Een mooi resultaat, met dank aan Henry B voor het vlaggen, John M voor de thee en natuurlijk de scheids Wim Wolthuis.

Volgende week:Bsv Limburgia vet-De Leeuw vet om 17:00 uur.

De Leiders

Zaterdag 09-09-2017

De Leeuw vet – Minor vet.

Ook de veteranen zijn aan het nieuwe seizoen begonnen.
Afgelopen zaterdag was het zover.
De eerste helft hadden we allemaal veel opstart problemen behalve onze tegenstander waardoor we met de rust al 0-3 achter stonden.De tweede helft was het een stuk beter van onze kant veel kansen weinig/geen doelpunten.
Eindstand:0-3.

Zaterdag herkansing thuis om 17.00 tegen vv Limbricht vet.

De LEiders