Jeugdtoernooi VV de Leeuw 2017

Beste vereniging,

Dit seizoen organiseert de toernooicommissie van V.V. De Leeuw wederom het jaarlijkse jeugdtoernooi voor jo7, jo9, jo11 en jo13-teams. Ook dit jaar zullen de wedstrijden deels plaatsvinden op ons kunstgrasveld.

Ons jeugdtoernooi wordt georganiseerd op de volgende datums:

Zaterdag 10-Juni 2017:

Zondag   11-Juni 2017:

Wij willen u dan ook van harte uitnodigen om zich hiervoor in te schrijven. Bij voorkeur ontvangen wij uw inschrijving per email, maar u kunt zich uiteraard ook per post aanmelden.

Enkele aandachtspunten bij het invullen van het inschrijfformulier:

vermeld alle gegevens van de centrale contactpersoon binnen uw vereniging (incl. e-mailadres).

Vermeld per leeftijdscategorie welke jeugdteams u inschrijft, geef tevens aan hoe u de sterkte van de teams inschat,  zodat wij hiermee zoveel mogelijk rekening kunnen houden bij de poule-indelingen.

De inschrijfgelden hebben wij wederom laag weten te houden en bedragen als volgt:

– inschrijfkosten voor jo7-teams € 10,00 per team.

– inschrijfkosten voor jo 9 jo11 en jo13-teams € 12,50 per team.

Het inschrijfgeld kan op de toernooidag zelf contant betaald worden of

vooraf giraal op het volgende rekeningnummer (onder vermelding van “jeugdtoernooi 2017):

– ING bank Brunssum

– IBAN rekeningnummer NL43INGB0657660701

– t.n.v. VV De leeuw

-Vermeld even welke betaalwijze u prefereert.

De inschrijving sluit op 1 Mei 2017. Meldt u echter tijdig aan want vol is vol !!!

Laatste info 06-05-2017: Enkel nog plaats voor 10 MF elftallen en 3 D elftallen….

Download en print De Leeuw toernooi 2017 inschrijfform en begeleid schrijven

Bekijk hier het  Overzicht toernooi inschrijvingen 2017

Wij hopen uw vereniging te mogen begroeten tijdens ons komende jeugdtoernooi.

Namens VV De Leeuw,

De toernooicommissie