ContributiesLeeftijdscategorieContributie per maand

(Jeugd)leider (spelend) 6,50 Euro
(Jeugd)leider 3 Euro
Steunende leden 3 Euro

Contributie betalingen alleen via automatische incasso.

3e gezinslid (goedkoopste categorie) is gratis, hierbij wordt gekeken naar het postadres.

Bij (Jeugd)leden die een contributie-achterstand hebben van meer dan 3 maanden, wordt na aanmaningen en na het uitblijven van een betalingsregeling in overleg met de desbetreffende betrokken leden, het bestuur en de leider, de spelerspas ingenomen en mogen dus niet meer spelen.

Niet spelende leden, die een contributie-achterstand hebben van meer dan 3 maanden, mogen na aanmaningen en na het uitblijven van een betalingsregeling niet meer deelnemen aan activiteiten.

Contactpersoon is John Hennes telefoonnummer 06-volgt en Email: Contributie@vvdeleeuw.nl
Per 1 juli worden de leden in de categorie ingedeeld, die voor het komende seizoen van toepassing is. Hierbij is het geboorte jaar leidend en niet het team waar in men speelt.

Paola in't Panhuis is verantwoordelijk voor de invoer van het ledenbestand tel nr 06-52107418 en email is P.int.Panhuis@KPNPlanet.nl