3de Wedstrijd verslagen

26-09-2017

Een spoedig herstel gewenst

Wij willen namens het bestuur, trainers en leden Selwin Macco, speler van het derde elftal veel sterkte en een spoedig herstel toewensen na zijn zware blessure.

Namens het bestuur.

25-09-2017

Blessure Selwin Macco

In de bekerwedstrijd tegen SV Langenberg heeft speler van het derde team Selwin Macco een ernstige blessure opgelopen. Zowel de voorste kruisband als de meniscus zijn ernstig beschadigd. Namens de selectie en leiders van ons derde team, wens ik Selwin veel sterkte en een spoedig herstel toe. Het zal wel enige tijd duren vrees ik.

Namens Dick Bosch

21-09-2017

Seizoensvooruitblik derde elftal (The Warriors)

Komend seizoen in ons derde wederom actief in de 6e klasse. Het team bestaat uit 21 spelers, twee grensrechters en drie leiders. Net als verleden seizoen proberen we zo hoog mogelijk te eindigen.

Maar gezelligheid staat hoog in ons vaandel en zal altijd de boventoon voeren. Reeds nu verheugen we ons op het door de gebroeders Macco te organiseren weekend in het voorjaar.

Door het kledinginitiatief van de vereniging in samenwerking met PLUS Quaedvlieg staan we dit jaar weer keurig op. Wij verheugen ons op een sportief en gezellig seizoen.

Namens het derde,
Dick Bosch